俄媒:香港示威者和平離開香港政府大樓區

香港示威者和平離開香港政府大樓區

01:38 2019年08月19日(更新 08:17 2019年08月19日)

俄羅斯衛星通訊社記者報道稱,聚集在香港政府大樓附近的示威者和平離開該地區。

香港許多反政府示威者本週日(8月18日)晚上聚集在金鐘地區的香港政府大樓旁。

示威者大聲辱罵警察,用激光照射大樓並且在牆上和路障上留下了塗鴉。但是示威者沒有採取過激行為。

當地時間8月19日零點前示威人群幾乎全部散去並隨身帶走了垃圾,他們還呼籲大多數記者也回家,“不製造騷亂”。

 

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s